miércoles, 20 de julio de 2011

Faverani signa per dos anys amb el Power Electronics





Era qüestió d'hores. Com explicàvem ahir en L’InformatiuVitor Faveranivestirà la samarreta del Power Electronics València les pròximes dos temporades, i el club ja ho ha fet oficial. Un fitxatge de futur i present, que completa la renovació d'un projecte que té pinta de durar. Amb l'hispanobrasiler, ja són quatre els jugadors de 23 anys que militaran en l'equip valencià. Carn fresca per a una temporada llarga.
No tan mediàtic com Caner-Medley, Faverani ha hagut de baixar una categoria per a agafar impuls i tornar a l'ACB. Este gegant brasiler de 2,11 en el qual es van fixar els tècnics d'Unicaja com a projecte de futur, ha començat a fer-se realitat lluny de la Costa del Sol. L'equip malagueny el deixà anar rumb a Múrcia i prompte hi va començar a despuntar. Fa dos campanyes i amb l'equip murcià quasi descendit, va agafar protagonisme, i va destacar en molts partits de la segona part de lliga i especialment davant l'equip valencià, quan va anotar 15 punts i va capturar cinc rebots.
A València, encaixarà en una posició a mig camí entre un aler-pivot i un pivot nat. Una peça amb la qual no es comptava l'any passat, la d'un jugador alt, corpulent i, al mateix temps, mòbil, amb opció de tir exterior.
Les seues grans actuacions no li van donar una plaça en la Lliga ACB, per la qual cosa va optar per seguir en el projecte murcià en LEB Or, en el qual anava a ser protagonista. De fet, s'ha erigit com el líder del seu equip, amb unes estadístiques de 15 punts i set rebots en els 23 minuts que ha estat de mitjana en la pista. Bons nombres i a considerar, malgrat ser una categoria inferior.
Eixes actuacions li han donat una plaça en l'ACB enrolat en l'interessant projecte del Power Electronics. A València, encaixarà en una posició a mig camí entre un aler-pivot i un pivot nat. Una peça amb la qual no es comptava l'any passat, la d'un jugador alt, corpulent i, al mateix temps, mòbil, amb opció de tir exterior. Un jugador que ha signat per a la lluita contra els equips grans, que solen disposar dos jugadors de més de set peus durant molts minuts en la pista.
Així doncs, una altra alternativa per a Paco Olmos que cada vegada veu més a prop tancar la seua plantilla. Ara falta dilucidar el final del serial Savanovic. El club encara l'inclou en el seu equip, ja que l'EFES Pilsen no ha pagat els 1,5 milions d'euros de la seua clàusula. També s'ha de tancar el jugador que acompanye Claver en la posició d’aler i la important decisió de si l'equip jugarà amb cinc jugadors interiors, com així sembla.
Tots estos condicionants en la confecció de la plantilla dependran de com se solucione el marc de fitxatges de la lliga ACB. Trencats les  ‘quotes’, encara s'ha de decidir quants nacionals, assimilats o extracomunitaris, militaran en les plantilles. Quan se solucione es començaran a descobrir les últimes cartes per alçar en el Power Electronics València de la 2011-2012.

No hay comentarios:

Publicar un comentario